MERIDIANELE ENERGETICE (2) psiholog Suceava Brașov Fălticeni

MERIDIANELE ENERGETICE (2) psiholog Suceava Brașov Fălticeni

Există paisprezece meridiane principale în fiinţa umană. Douăsprezece dintre ele străbat fiecare parte a corpului, iar celelalte două se află pe linia mediană. Fiecare meridian are o cale clar definită în corp şi o direcţie specifică ce dă sensul de curgere a energiei - din această cauză un presopuncturist poate folosi atingeri, presări cu degetele la nivelul mîinii pentru a vindeca, de pildă, o migrenă. Meridianul este un conductor al impulsului energetic generat de presiunea exercitată şi energia indusă prin atingere; el transmite acest impuls de-a lungul canalului pentru a restabili buna circulaţie a fluxului energetic, eliminînd astfel durerea de cap.

Fiecare meridian are un punct de PLECARE şi unul FINAL (de sosire). Punctul final al unui meridian este legat de punctul de plecare al următorului meridian. Astfel, toate meridianele sunt unite între ele, ceea ce determină un ciclu fără sfîrşit al curgerii libere a energiei. Dezechilibrele de natură fizică, emoţională, mentală şi spirituală - pot stînjeni fluxul energetic, ducînd în cele din urmă la apariţia unor dezechilibre, afecţiuni psihosomatice, energetice etc.

Pentru a avea un corp sănătos, trebuie păstrate în bună stare de funcţionare toate aceste canale energetice şi asigurată curgerea liberă a energiei în fiinţa noastră.

CABINET PSIHOLOGIE SUCEAVA, BRAȘOV, FĂLTICENI
PSIHOLOG MIHAI MARIUS MOISOIU
Tel: 0753937223
Email: mmmoisoiu@gmail.com

Comentarii

Postări populare